ראשי
אודות תפוגן
צ'יפס
מיוחדים
מוסדי
שאלות ותשובות
קריספי בטטה קלאסי
קריספי פרוסות לתנור
משקל נקי:
2 ק"ג
רכיבי המוצר:
בטטה (81%), שמן חמניות או קנולה, עמילנים מעובדים (E1412, E1414), קמח אורז, דקסטרין, מלח, מתפיחים ( סודיום ביקרבונט, דיסודיום דיפוספאט), מסמיך (קסנטאן גאם).
הוראות ההכנה:
הוראות ההכנה הן ל 500 גרם צ`יפס בטטה. לכמויות קטנות יותר יש לקצר את זמני ההכנה. לתוצאות מיטביות יש לחמם ממצב קפוא עד הזהבה קלה בלבד. יש להמנע מחימום יתר.
טיגון:
להכניס בזהירות לשמן שחומם ל 175 מעלות למשך כ 3 דקות.
תנור:
לפזר שכבה דקה ואחידה של צ`יפס על תבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות למשך 20 דקות. מומלץ להפוך את הצ`יפס פעם אחת לקבלת אפיה אחידה. זמני האפיה עשויים להשתנות ממכשיר למכשיר.
על המוצר לעבור אפיה/טיגון בהתאם להוראות שצויינו למעלה לשמירה על איכותו ובטיחותו.
אחסון:
מוצר קפוא. יש לשמור בהקפאה 18- מעלות. אין להפשיר לפני השימוש. אין להקפיא את המוצר לאחר הפשרתו.
סימון תזונתי ב 100 גרם מזון:
אנרגיה (קלוריות)
181
סך השומנים (גרם)
9
מתוכם:
חומצות שומן רוויות (גרם)
1.4
חומצות שומן טראנס (גרם)
פחות מ- 0.5
כולסטרול (מ"ג)
0
נתרן (מ"ג)
230
סך הפחמימות (גרם)
22
מתוכן:
סוכרים (גרם)
8
סימון תזונתי ב 100 גרם מזון:
כפיות סוכר
2
סיבים תזונתיים (גרם)
3
חלבונים (גרם)
1.5
כשרויות:
בד"ץ העדה החרדית ירושלים (למעט פסח).
כשר פרווה בהשגחת הרבנות שדות נגב
ט.ל.ח. מידע מפורט ועדכני על מוצרים , ע"ג האריזה.