ראשי
אודות תפוגן
צ'יפס
מיוחדים
מוסדי
שאלות ותשובות
צ`יפס פרוסות מסולסלות
פרוסות תפוחי אדמה מטוגנות מוקפאות
משקל נקי:
2.5 ק"ג
רכיבי המוצר:
תפוח אדמה (95%), שמן דקלים, דקסטרוזה, מייצב (E-450).
הוראות הכנה:
הוראות ההכנה הן ל 400 גרם צ`יפס. לכמויות קטנות יותר יש לקצר את זמני ההכנה. לתוצאות מיטביות יש לחמם ממצב קפוא עד להזהבה קלה בלבד. יש להמנע מחימום יתר.
טיגון:
להכניס בזהירות לשמן שחומם מראש ל 175 מעלות למשך כ 3 דקות.
תנור:
לפזר שכבה דקה ואחידה של צ`יפס על תבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך כ 20 דקות. מומלץ להפוך את הצ`יפס פעם אחת לקבלת אפיה אחידה. זמני האפיה עשויים להשתנות ממכשיר למכשיר.
על המוצר לעבור אפיה/טיגון בהתאם להוראות שצויינו למעלה לשמירה על איכותו ובטיחותו.
אחסון:
מוצר קפוא. יש לשמור בהקפאה 18- מעלות. אין להפשיר לפני השימוש. אין להקפיא את המוצר לאחר הפשרתו.
סימון תזונתי ב 100 גרם מוצר:
אנרגיה (קלוריות)
133
סך השומנים (גרם)
5
מתוכם:
חומצות שומן רוויות (גרם)
2.3
חומצות שומן טראנס (גרם)
פחות מ- 0.5
כולסטרול (מ"ג)
0
נתרן (מ"ג)
35
סך הפחמימות (גרם)
19
מתוכן:
סוכרים (גרם)
0
סיבים תזונתיים (גרם)
2
חלבונים (גרם)
2.1
כשרויות:
בד"ץ העדה החרדית ירושלים (למעט פסח).
כשר פרווה בהשגחת הרבנות שדות נגב
ט.ל.ח. מידע מפורט ועדכני על מוצרים , ע"ג האריזה.