ראשי
אודות תפוגן
צ'יפס
מיוחדים
מוסדי
שאלות ותשובות
קריספי פוטטוס לתנור
קריספי פוטטוס לתנור
משקל נקי:
1.25 ק"ג
רכיבי המוצר:
תפו"א (86%), שמן חמניות או קנולה, קמח אורז, תבלינים, מלח, עמילן תירס, מתפיחים (דיסודיום דיפוספאט, סודיום ביקרבונט), מסמיך (קסנטאן גאם).
הוראות הכנה:
הוראות ההכנה הן ל-400 גרם פוטטוס. לכמויות קטנות יותר יש לקצר את זמני ההכנה. לתוצאות מיטביות יש לחמם ממצב קפוא עד הזהבה קלה בלבד. יש להמנע מחימום יתר.
תנור:
לפזר שכבה דקה ואחידה של פוטטוס על תבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות למשך 20 דקות. מומלץ להפוך את הפוטטוס פעם אחת לקבלת אפיה אחידה. זמני האפיה עשויים להשתנות ממכשיר למכשיר. על המוצר לעבור אפיה בהתאם להוראות לשמירה על איכותו ובטיחותו.
אחסון:
מוצר קפוא. יש לשמור בהקפאה 18- מעלות. אין להפשיר לפני השימוש. אין להקפיא את המוצר לאחר הפשרתו.
סימון תזונתי ב 100 גרם מזון:
אנרגיה (קלוריות)
128
סך השומנים (גרם)
5
מתוכם:
חומצות שומן רוויות (גרם)
0.8
חומצות שומן טראנס (גרם)
פחות מ- 0.5
כולסטרול (מ"ג)
0
נתרן (מ"ג)
250
סך הפחמימות (גרם)
17
מתוכן:
סוכרים (גרם)
1
סימון תזונתי ב 100 גרם מזון:
סיבים תזונתיים (גרם)
2.2
חלבונים (גרם)
2.6
כשרויות:
בד"ץ העדה החרדית ירושלים (למעט פסח).
כשר פרווה בהשגחת הרבנות שדות נגב
ט.ל.ח. מידע מפורט ועדכני על מוצרים , ע"ג האריזה.